Personvernerklæring

VILKÅR OG BETINGELSER
Følgende online abonnementsavtale «Avtale» danner leveringsbetingelsene for Viken Partners Platform tilgjengelig på Vikenpartners.no.

Nettstedet vikenpartners.no eies og drives av Viken Partners AS («Viken Partners»), et norsk privat aksjeselskap bosatt i Raveien 205, 3184 Borrge, Norge (org. 918 635 513). Viken Partners kan kontaktes på post@vikenpartners.no.

PERSONLIG INFORMASJON WE COLLECT
Når du besøker nettstedet samler vi automatisk informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi inn opplysninger om de enkelte nettsidene eller produktene du ser, hvilke nettsteder eller søkeord du henviste til Nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi henviser til denne automatisk innsamlede informasjonen som «Enhetsinformasjon.»
Vi samler Device Information ved hjelp av følgende teknologier: – «Cookies» er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen, og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. – «Loggfiler» -sporhandlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisning / utgangssider og dato / klokkeslett. – «Web beacons», «tags» og «pixels» er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.
Når vi snakker om «Personlig informasjon» i denne personvernreglene, snakker vi om Device Information.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon?
Vi bruker ordreinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle bestillinger som er lagt gjennom nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjon, ordre for frakt og fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til:
Kommunisere med deg; Skjerm våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og når du er i tråd med de preferanser du har delt med oss, gir du informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.
Vi bruker Device Information som vi samler for å hjelpe oss med å skjerme for mulig risiko og svindel (spesielt din IP-adresse) og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan våre kunder blar og interagerer med Nettstedet, og å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

DELE DIN PERSONLIGE INFORMASJONVi deler dine personlige opplysninger med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke dine personlige opplysninger, som beskrevet ovenfor. Vi bruker Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan våre kunder bruker nettstedet – du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
Til slutt kan vi også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, svare på stævning, søknadserklæring eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller ellers beskytte våre rettigheter.

GODT ADVERTISINGA
Beskrevet ovenfor bruker vi dine personlige opplysninger til å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi mener kan være av interesse for deg.
Du kan velge bort målrettet annonsering ved: FELLES LINKER INKLUDER: FACEBOOK – https://www.facebook.com/settings/?tab=adsGOOGLE – https://www.google.com/settings/ads/anonymousINSTAGRAM – https://www.instagram.coM

RÅMATERIALET OG PRODUKTET
Viken Partners beholder eierskap og opphavsrett til råmateriale produsert av Viken Partners i samsvar med dette dokumentet. Råmaterialet er bare tilgjengelig på vår lokale server og kan ikke lastes ned eller på annen måte kopieres til andre plattformer eller lagringsmedier. Tilgang til råmaterialet er betinget av et gyldig abonnement. Du beholder eierskap og opphavsrett til Råmateriale levert av deg selv. Du får tildelt eierskap og opphavsrett til alle produkter som produseres på plattformen. Produktene kan lastes ned, reproduseres og redigeres etter eget skjønn.

PLATTFORMEN
Plattformen og all tilknyttet opphavsrett, knowhow, handelshemmeligheter, varemerker og andre immaterielle rettigheter tilhører oss og våre leverandører. Avtalen innebærer ikke noen rett for Kunden utover de begrensede bruksrettighetene som er uttrykkelig gitt i avsnittet ovenfor.

INGEN GARANTI FOR PRODUKTER OG RÅMATERIALE
Hvis du er misfornøyd med produktene eller råmaterialet som leveres av Viken Partners, kan du klage til vår kundeservice. Kontaktinformasjon til vår kundeservice er detaljert på nettstedet Vikenpartners.no. Vi vil gjøre vårt beste for å rette opp eventuelle feil i produktene eller råmaterialet. Likevel tilbyr Viken Partners ingen garanti for overholdelse av spesifikke formål, funksjoner, spesifikasjoner eller forventninger.

FORCE MAJEURE
ANERKENDELSESBERETNING skal ikke være ansvarlig eller ansvarlig for deg for at du ikke oppfyller sine forpliktelser for deg som følge av streik, arbeidsstopp eller uro, jordskjelv, branner, flom, stormer eller andre naturkatastrofer, mangel på materialer eller forsyninger eller Tilgang til varer eller inventar, krigshandlinger, forbrytelser, uro eller vold, forsendelser eller andre forsinkelser eller begrensninger i transporten, handler lover, regler eller forskrifter fra enhver statlig eller juridisk myndighet eller annen grunn eller sak utover Viken Partners sin forsvarlig kontroll om eller ikke forutsigbar på tidspunktet for bekreftelsen av bestillingen fra deg.
I tilfelle av en slik feil som er angitt ovenfor, vil ytelsen til Viken Partners forpliktelser bli suspendert i den perioden slik feilen fortsetter, uten at Viken Partners er ansvarlig eller ansvarlig for deg for eventuelle skader som oppstår derav.
I tilfelle at force majeure utvides i en periode på tre (3) påfølgende måneder (eller hvis forsinkelsen er rimelig forventet av Viken Partners, for å strekke seg over en periode på tre (3) påfølgende måneder), skal Viken Partners være berettiget til å kansellere alle eller deler av avtalen uten ansvar overfor deg.

LINKER TIL TREDJEPARTS WEBSITES
Plattformen og nettstedet vikenpartners.no kan inneholde lenker til tredjepartswebsteder eller tjenester som ikke eies eller kontrolleres av oss. Viken Partners er ikke ansvarlig for slike tredjepartssider og påtar seg ingen krav om verifisering av disse nettsteders juridiske status, eller om innholdet på slike nettsteder er korrekt, lovlig og akseptabelt.

ÆNDRINGER TIL DENNE AVTALEN
Denne avtalen kan oppdateres fra tid til annen. Du vil bli varslet om eventuelle endringer i denne avtalen og har en frist på 30 dager for å godta den nye avtalen. Viken Partners forbeholder seg retten til å si opp denne avtalen hvis du ikke godtar den oppdaterte avtalen som presenteres for deg innen 30 kalenderdagsgrensen.

SERVERITY
Dersom noen del av denne avtalen er ugyldig på grunn av lovfestet lov eller en endelig rettsavgjørelse, skal den bare påvirke de delene som er funnet å være ugyldige. De resterende delene av denne avtalen vil fortsatt kunne håndheves.

PRIORITET
Denne avtalen har prioritet i forhold til andre vilkår, diskusjoner, forståelser og avtaler mellom deg og Viken Partners.

DISPUTE RESOLUTION
Enhver tvist som oppstår som følge av eller i forbindelse med denne Avtalen, som ikke er løst, skal forelegges domstolene i Oslo, Norge.

LOVGIVNING
Denne avtalen styres av og tolkes i samsvar med norsk lov, uten hensyn til lovens prinsipper.

ENYTY I FORFATTELSE
Denne avtalen trer i kraft når du aksepterer denne Avtalen ved å merke av i boksen «Jeg er autorisert til å godta og akseptere denne avtalen på vegne av kunden» på nettstedet vikenpartners.no.

DINE RETTIGHETER
Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg, og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rett, vennligst kontakt oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg er du oppmerksom på at vi behandler informasjonen din for å oppfylle avtaler vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du bestiller gjennom nettstedet) eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær også oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

ÆNDRINGER TIL VILKÅR OG BETINGELSER
Vi forbeholder oss retten, etter eget skjønn, å erstatte eller endre disse vilkårene og betingelsene når som helst. Vi vil varsle deg enten via e-postadressen du har gitt oss, eller ved å legge merke til en fremtredende varsel på vår nettside dersom noen vesentlige endringer gjøres i personvernreglene. Vi bestemmer hva som utgjør en vesentlig forandring etter eget skjønn.

KONTAKT OSS
For mer informasjon om våre personvernspraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du vil klage, vennligst kontakt oss via e-post på post@vikenpartners.no eller via post ved å bruke følgende detaljer:

Raveien 205, Borre, 07, 3184, Norge